تحلیل هفتگی فارکس 22 تا 26 آوریل 2024
تحلیل هفتگی مارکت فارکس 22 تا 26 آوریل
با بررسی شاخصهای اقتصاد کلان و دادههای فاندامنتال متوجه میشویم که رویداد اقتصادی تاثیرگذاری برای این هفته وجود ندارد. انتظار حرکات ترند و شارپ را از مارکت نداریم و به احتمال بسیار بالا اکثر نمادهای معاملاتی رنج خواهند بود. با گذشت یک هفته از پاسخ اسراییل به ایران و بررسی واکنشهای مسئولین دو کشور انتظار میرود این تنش پایان پیدا کند و اوضاع به روال عادی خود برگردد. البته برگشت قیمت نفت به زیر 90 دلار نیز تائید کننده این موضوع است. تنها رویداد اقتصادی مهم این هفته اعلام نرخ بهره کشور ژاپن است و داده فاندامنتالی خاصی که باعث تاثیر چشمگیر در ماکت شود در سایت فارکس فکتوری مشاهده نکردیم. در ادامه به صورت تکنیکالی و فاندامنتالی مارکت را بررسی می کنیم و واچ لیست مناسب را برای این هفته ارائه میدهیم.
تحلیل هفتگی فاندامنتال – Fundamental Analysis
به لحاظ فاندامنتالی و با بررسی سایت فارکس فکتوری برای تحلیل هفتگی فارکس 22 تا 26 آوریل شاخصهای نوسان ساز و کلان اقتصادی منتشر نخواهد شد و شاخصها با سطح تأثیرگذاری متوسط منتشر میشوند. برای آگاهی از تاثیرات تحلیل فاندامنتال در معاملات توصیه میکنیم مقاله آشنایی با تحلیل بنیادی را بخوانید. روز دوشنبه 22 آوریل (Mon Apr 22) هیچ گزارشی از شاخصهای اقتصادی با سطح تاثیرگذاری بالا وجود ندارد. روز سه شنبه 23 آوریل (Tue Apr 23) شاخص مدیران خرید در بخش تولیدی و خدماتی (PMI) برای کشورهای انگلستان، ایالات متحده، ناحیه یورو منتشر میشود که بر طبق پیشبینیها انتظار تغییرات خاصی وجود ندارد و در لحظه اعلام خبر نوسانات بسیار جزئی پیشبینی میشود.
چهارشنه 24 آوریل (Wed Apr 24) نرخ تورم (CPI) کشور استرالیا منتشر میشود. بر طبق پیشبینیها در بعد سالانه انتظار تغییرات خاصی وجود ندارد ولی در بعد فصلی پیشبینیها حاکی از افزایش 0/2 که میتواند باعث تقویت دلار استرالیا شود. روز پنج شنبه 25 آوریل (Thu Apr 25) برای ایالات متحده آمریکا نرخ تولید ناخالص داخلی (GDP) اعلام میشود. بر طبق پیشبینیها انتظار میرود از از 3/4 به 2/5 کاهش پیدا کند که در صورت وقوع باعث کاهش شاخص دلار در لحظه اعلام خبر میشود. همچنین در این روز شاخص مدعیان بیکاری ایالات متحده آمریکا (Unemployment Claims) اعلام میشود که طبق پیشبینیها انتظار تغییرات خاصی را معاملهگران ندارند. درنظر داشته در این روز شاخص قراردادهای فروش خانه در ایالات متحده آمریکا ( Pending Home Sales) منتشر میشود که شاخص تاثیرگذاری نیست.
اخرین روز هفته، روز جمعه 26 آوریل ( Fri Apr 26 ) روز مهمی برای کشور ژاپن است. نرخ بهره (BOJ Policy Rate) منتشر میشود که بر طبق پیشبینیها انتظار تغییر خاصی وجود ندارد. همچنان نرخ بهره ژاپن <0.10% باقی میماند. در این روز کنفرانس خبری رئیس بانک مرکزی ژاپن برگزار میشود که سخنرانی ایشان مورد توجه هست. درنهایت در اخرین روز معاملاتی دو شاخص هزینههای مصرف شخصی (Core PCE Price Index) و احساسات مصرف کنندگان دانشگاه میشیگان (Revised UoM Consumer Sentiment) برای ایالات متحده آمریکا منتشر میشود که با توجه به میزان پیشبینیها انتظار تاثیرگذاری خاصی را روی قیمتها نداریم.
تحلیل هفتگی انس جهانی – XAUUSD Analysis
در هفتههای گذشته انس جهانی بعد از افزایش تا 2418 و کاهش تا نواحی 2360 به صورت کلی مارکت رنجی را تجربه کرد. برای این هفته نیز انتظار مارکت نزولی و همچنین رنجی را پیشبینی میکنیم. انتظار داریم انس جهانی تا نواحی 2360 در مرحله اول و 2325 در مرحله دوم نزول کند. در نظر داشته باشید دو کانال قیمتی بسیار مناسب برای انس جهانی وجود دارد که برای ترید ایدهآل است. اولین کانال قیمتی بین نرخ 2400 تا 2360 و کانال بعدی بین 2360 تا 2324 است. کف و سقف این کانالهای قیمتی برای پوزیش خرید و فروش تا زمان بریکاوت نواحی حمایتی و مقاومتی مناسب است. همچنان معتقدیم که این هفته نیز انس جهانی بالای نرخ 2300 ماندگار میشود.اگر تمایل دارید به صورت حرفهای انس ترید کنید توصیه ما به شما سامانه کوچینگ همراه تریدر است.
واچ لیست – Watch List
برای تحلیل هفتگی فارکس این هفته با توجه به حرکات مارکت و دادهها مجددا مثل هفته قبل انتظار افزایش شاخص دلار (DXY) تا ناحیه 106/500 و 107 وجود دارد و معاملهگران انتظار ریجکت از این ناحیه را دارند. با توجه به این توضیحات ارزهایی که در مقابل ایالات متحده هستند به احتمال بسیار بالا ابتدا تضعیف و در اواسط هفته تقویت خواهند شد. با توجه به شکست ناحیه نواحی 1/06921 انتظر ادامه ریزش را برای جفت ارز یورو به دلار آمریکا (EURUSD) داریم و این ریزش تا نواحی 1/0519 به احتمال بسیار بالا ادامه دار خواهد بود و از این ناحیه انتظار ریجکت قیمتی را داریم.
و هم چنین نواحی 1/23650 برای جفت ارز پوند به دلار آمریکا (GBPUSD) ناحیه بسیار مهمی است. در صورت بریک اوت این ناحیه انتظار ریزشی شدیدی را برای پوند انگلستان پیشبینی میکنیم. درنظر داشته باشید در حال حاضر پوند به دلار برای یک پوزیش کوتاه مدت خرید در این ناحیه میباشد. ناحیه 0/58700 برای جفت ارز دلار نیوزلند به دلار آمریکا (NZAUSD) برای ورود به پوزیشن خرید میتواند مناسب باشند. همچنین برای جفت ارز یورو به دلار استرالیا (EURAUD) نواحی 1/6700 نرخ مناسبی برای پوزیشن فروش می باشد . در مورد ین ژاپن هم در نظر داشته باشید که به هیچ عنوان تکنیکالی نیست و جفت ارز USDJPY وارد نرخ 153/200 شده است که در نوع خود بی سابقه است و باید منتظر واکشن بانک مرکزی ژاپن باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید